OM FÖRLAGET
BOKPROJEKT – VI HJÄLPER DIG
KÖPINFORMATION
VÅRA BÖCKER
KONTAKT
HEM
AKTUELLT

Karolinerna Turdfjäll & Höljeman
Soldat- och familjeliv i 1700-talets Norrland

Dit vinden bär oss

Tyresö torp och gårdar
BOKPROJEKT – VI HJÄLPER DIG

Behöver du hjälp med att ge ut böcker?

Kulturhistoriska Bokförlaget utför bokproduktion och förlagslösningar på uppdrag av samhälls- och kulturliv – och även privatpersoner – sedan många år.

Böcker kan användas av alla slags organisationer och samhällsinstitutioner, både större och mindre. Det visar sig ofta att en egen bok inte blir mer kostsam att producera än en traditionell folder i fyrfärg. Flera av de böcker som Kulturhistoriska Bokförlaget har producerat på uppdrag intresserar också en bredare publik. Dessa finner du därför i den välsorterade bok- och näthandeln.

Kulturhistoriska bokförlaget har specialiserat sig på att producera memoarer, biografier, släktforskning, hembygds- och kulturhistoria, information, fakta, fiktion och debatt i nära samverkan med författare och uppdragsgivare.

Här finns kompetens att ta hand om allt, både för den som har ett färdigt manuskript och den som kommer till oss med några lösa boktankar. Som förläggare tar vi hela ansvaret, från ax till limpa.

KONTAKTA OSS

Då kan vi även visa exempel på hur olika bokprojekt har fått stöd genom anslag från stiftelser, fonder och andra som har önskat medverka till att en bokutgivning har kunnat förverkligas.


Hur västvärlden fylldes med musik
Musiken har spridits över västvärlden när människor, företag och andra organisationer har länkat ihop sina musikaliska visioner i klingande kedjor.
KULTURHISTORISKA BOKFÖRLAGET
red[at]kulturhistoriska.se
Telefon 08-545 560 50
Bilden är hämtad ur boken Klanger från fyra sekel,
utgiven av Kulturhistoriska Bokförlaget. Foto M Aronson.