OM FÖRLAGET
BOKPROJEKT – VI HJÄLPER DIG
KÖPINFORMATION
VÅRA BÖCKER
KONTAKT
HEM
AKTUELLT

Karolinerna Turdfjäll & Höljeman
Soldat- och familjeliv i 1700-talets Norrland

Dit vinden bär oss

Tyresö torp och gårdar
Minnesluckor
Livsstycken och klacksparkar

Klicka för större bild - Lars-Gunnar Björklunds liv har varit fullt av möten och upplevelser. Från starten 1949 med den handskrivna Sporttidningen, via radio, TV, Tipstjänst och även i andra sammanhang har Lars-Gunnar varit med om mer än de flesta av oss kan tänka sig. Han har mött bemärkta och kända personer som Snoddas, Ingo, Gunnar Nordahl, Gunder Hägg, prins Bertil, Foppa, Lasse Åberg och Rolle Stoltz; politiker, artister och andra i en oändlig rad genom åren. Många var inte bara intervjuobjekt utan blev även hans personliga vänner.

Lars-Gunnar Björklund har arbetat tillsammans med forna mediastorheter som Sven Jerring och Lennart Hyland och har uppfostrat »ynglingar« som Fredrik Belfrage, Ingvar Oldsberg och Arne Hegerfors.

Med stor kunnighet och entusiasm har han rapporterat från 18 olympiader och otaliga VM, EM och SM, ofta med glimten i ögat. Men kritik från hans röst och penna har heller inte saknats; radiocensur, pengastyrning och doping får Lars-Gunnar Björklund att se rött, och han luftar här några av sina tankar på dessa företeelser.

Texten till denna bok har Lars-Gunnar Björklund talat in på band och den präglas av hans omisskännliga röst och stockholmska jargong. När Lars-Gunnar nu öppnar minnets luckor och låter oss följa med på sin livsvandring är det bäddat för upplevelser, överraskningar, skämt, drama och eftertanke. Trevlig lyssning och läsning!


Bokfakta
Titel: Minnesluckor
ISBN:
9789197574914
Författare:
Lars Gunnar Björklund
Antal sidor: 319
Bandtyp:
Inbunden
Utgivningsår:
2006
Pressmaterial
Pressmedelande (pdf)
Bokbild (1459x1627)
Författarbild (532x679)
Boken är tyvärr slut, men den kan finnas via andra kanaler.
Se Köpinformation
KULTURHISTORISKA BOKFÖRLAGET
red[at]kulturhistoriska.se
Telefon 08-545 560 50
Bilden är hämtad ur boken Klanger från fyra sekel,
utgiven av Kulturhistoriska Bokförlaget. Foto M Aronson.