STARTSIDA
BÖCKER & PROJEKT
EN EGEN BOK
KONTAKT
KÖPINFORMATION
HEM
EXEMPEL PÅ
UPPDRAG

Sand, en bok för tonåringar på temat hopp, framtidstro och självförtroende.


Den mest kompletta boken för den som vill förverkliga drömmen om Spanien


Alla tiders Sundbyberg
SYRAT
En hyllning till den unika nordiska smaken

Klicka för större bild - Boken Syrat är en hyllning till en av våra mest fördolda smakskatter: Den unika nordiska smaken med sin syrlighet - en smak som är så väletablerad att vi knappt lägger märke till den. Boken är en kärleksförklaring till mat och smak som är stolt, genuin och vår alldeles egen.

I Syrat ligger fokus på det nyskapande nordiska köket - ett sprittande och sprudlande kök i ständig förändring där traditionell nordisk husmansmat kombineras med moderna rätter, street food, och internationell matkultur.Här finns fantasifulla och enkla rätter såsom Nordiska Tapas, Knäckepizza och Skaldjurkorv i tunnbrödsrulle, men också experimentella rätter såsom Skagen dumplings, Lamm tagin och Göswallenburgare.

Bokens genomgående tema, den syrliga smaken, har sin grund i nordisk mat- och konserveringstradition. Klassiska inläggningar varvas med internationella husmanstips. Mormors familjerecept kombineras med urban matkultur.

Syrat är en överraskande kokbok som vänder sig till en bred målgrupp av människor med kärlek och nyfikenhet för "det nya nordiska".


Bokfakta
Titel
SYRAT
ISBN
978-91-7736-607-2
Författare
Herman Rasmuson, Anna Förster och Joakim Johansson
Antal sidor
168 s
Bandtyp
Inbunden
Utgivningsår
2009
Boken är slut i handeln.
Se Köpinformation.
INFORMATIONSFÖRLAGET
red[at]informationsforlaget.se
Telefon 08-545 560 50
Bilden är hämtad ur boken STOCKHOLM NATT & DAG,
utgiven av Informationsförlaget. Foto Trons/Scanpix.