STARTSIDA
BÖCKER & PROJEKT
EN EGEN BOK
KONTAKT
KÖPINFORMATION
HEM
EXEMPEL PÅ
UPPDRAG

Sand, en bok för tonåringar på temat hopp, framtidstro och självförtroende.


Den mest kompletta boken för den som vill förverkliga drömmen om Spanien


Alla tiders Sundbyberg
Drömmen om att leva och bo i Spanien
Klicka för större bild - Den kompletta boken om Spanien för den som funderar på att köpa en bostad i landet eller som redan förverkligat drömmen om att bo där

Drömmen om att leva och bo i Spanien är den mest kompletta bok, som någonsin har skrivits om Spanien för den som funderar på att köpa en bostad i landet - eller som redan har förverkligat drömmen om boende där. Men den riktar sig lika mycket till dem som har ett allmänt intresse av Spanien och vill veta mer.

Drömmen om att leva och bo i Spanien är mycket mer än en reseguide eller historie- och samhällskunskapsbok. Hur det är att leva som pensionär i Spanien, skattesystemet, svenska skatteregler vid utflyttning, spanjorernas livsstil, försäkrings- och bankregler - allt finns med liksom information om att starta företag, köpa hus eller lägenhet och vad som gäller när man har bil i Spanien. Lagar och förordningar, kultur och sedvänjor, Spaniens historia från 216 f.Kr. och fram till Francos död samt det moderna Spaniens historia från 1995 till i dag. Boken tar upp det mesta man kan tänka sig, och lite till. I boken finns också ett omfattande adress- och yrkesregister som täcker in svenska, norska och danska företag och yrkesutövare på Costa Blanca och Costa del Sol, vilket är guld värt för den som redan är på plats i solen.

Författaren delar med sig av den kunskap som han besitter efter drygt 30 år som fast boende i landet. Boken genomsyras av hans fascination och hänförelse av Spanien som bosättnings-land och hans önskan att belysa möjligheterna för den som vill satsa på att göra detsamma. Främst handlar det om Costa del Sol, den del av Spanien som allt fler svenskar attraheras av.

Boken är ett samarbete mellan Casa Media i Spanien och Informationsförlaget i Sverige och har "boksläpp" vid fastighetsmässan Köpa hus utomlands, på Stockholmsmässan 17 februari.Sven F. Källström har bott i Spanien i 32 år. Han har under sina år i landet arbetat som egen företagare med media, försäljning och PR samt inom fastighetsbranschen. Sven Källström är väl förtrogen med landet, dess kultur och samhällssystem.


”… en mycket intressant bok om Spanien,
som gav mig många nya infallsvinklar och tips,
inte minst historiskt …”


NILS-ERIK ZACHRISSON,
tillsammans med hustru Karin mångårig lägenhetsinnehavare på Gran Canaria och nu innehavare av eget hus i Spanien.


Bokfakta
Titel
Drömmen om att leva och bo i Spanien
ISBN
978-91-7736-649-2
Författare
Sven F. Källström
Antal sidor
292
Bandtyp
Inbunden
Utgivningsår
2018
Pressmaterial
myNEWSdesk
Köp boken i bokhandeln
eller
Köp boken på Adlibris
Köp boken på Bokus
Köp boken på CDON
Köp boken på Akademibokhandeln
INFORMATIONSFÖRLAGET
red[at]informationsforlaget.se
Telefon 08-545 560 50
Bilden är hämtad ur boken STOCKHOLM NATT & DAG,
utgiven av Informationsförlaget. Foto Trons/Scanpix.