STARTSIDA
BÖCKER & PROJEKT
EN EGEN BOK
KONTAKT
KÖPINFORMATION
HEM
EXEMPEL PÅ
UPPDRAG

Sand, en bok för tonåringar på temat hopp, framtidstro och självförtroende.


Den mest kompletta boken för den som vill förverkliga drömmen om Spanien


Alla tiders Sundbyberg
Varg
Klicka för större bild - Författarporträtt: Ulf Nilsson

Ungdomsbok i flera upplagor av den kände barn- och ungdomsboksförfattaren Ulf Nilsson för grundskolans årskurs 4-5 som på ett intresseväckande och lärorikt sätt låter eleverna få en inblick i vad det vill säga att driva ett mindre företag. Boken har givits ut i flera upplagor under åren 2002 till 2018. Till den första utgåvan producerade Informationsförlaget även en fullmatad lärarhandledning.

Boken Varg handlar om fem företagsamma barn som startar en tidning i brist på sommarjobb. Tillsammans med huvudpersonen får läsaren bekanta sig med entreprenörskap och företagande.

Varg (tidigare känd som "Varg nosar och jagar") gavs först ut 2002. Ulf Nilsson var en av Sveriges främsta författare för barn och ungdomar och många elever har haft möjlighet att läsa berättelsen om Alexandra, Amanda, William, berättarjaget, lillebror Max och hunden Varg. Om hur allt började med att de ville ha ett sommarjobb – och slutade med ett enda stort äventyr!

Bokfakta
Titel
Varg
ISBN
978-91-7736-664-5
Författare
Ulf Nilsson
Illustrationer Jennifer Berglund
Antal sidor
192
Bandtyp
Inbunden
Utgivningsår
2002-2023
Svenskt näringsliv erbjuder landets lärare möjlighet att fritt beställa boken i klassuppsättningar samt lärarhandledning via sitt utbildningsföretag Eduna.
INFORMATIONSFÖRLAGET
red[at]informationsforlaget.se
Telefon 08-545 560 50
Bilden är hämtad ur boken STOCKHOLM NATT & DAG,
utgiven av Informationsförlaget. Foto Trons/Scanpix.