STARTSIDA
BÖCKER & PROJEKT
KUNDER & UPPDRAG
EN EGEN BOK
KONTAKT
OM OSS
HEM
EXEMPEL PÅ
UPPDRAG

Den mest kompletta boken för den som vill förverkliga drömmen om Spanien


HFAB 75 ÅR
Mer än en jubileumsbok


Alla tiders Sundbyberg
Konditori - grunderna som varje konditor måste kunna. 3:e uppdaterade, omarbetade och utökade upplagan
Klicka för större bild - Gymnasieskolans utbildning i bageri- och konditorikunskap syftar till att ge eleverna goda kunskaper om hantverksmässiga metoder för att framställa bröd och konditorivaror. Boken KONDITORI från Sveriges bagare och konditorer har producerats av Informationsförlaget och utgör tillsammans ett modernt och inspirerande läromedel för denna treåriga gymnasieutbildning. Böckerna syftar till att ge eleverna den kompetens som i dag efterfrågas på landets bagerier och konditorier. Här presenteras de grunder och tekniker som yrket kräver, men också många nya typer av populära bakverk, som surdegsbröd och moussetårtor.

KONDITORI sätter en ny standard för yrket i Sverige. En liknande referensbok har hittills saknats på svenska. Boken är framtagna i nära samarbete med lärare, pedagoger och yrkesverksamma bagare och konditorer.

Rubriker ur innehållet:
• Anslag
• Socker
• Krämer
• Mousser
• Glasyrer
• Tårtor och bakelser
• Småbröd och bitar
• Mördeg och pajdeg
• Frysta desserter
• Choklad


Läs mer om boken Bageri


Bokfakta
Titel
Konditori - grunderna som varje konditor måste kunna. 3:e uppdaterade, omarbetade och utökade upplagan
ISBN
978-91-7736-639-3
Författare
Författare Anders Brundin m fl
Antal sidor
208
Utgivningsår
2016
Beställ boken direkt via Sveriges bagare och konditorer, Stjärndistribution, telefon 0290-767688 eller order@sdist.se
INFORMATIONSFÖRLAGET
Box 6884, 113 86 Stockholm
Telefon 08-545 560 50
Bilden är hämtad ur boken STOCKHOLM NATT & DAG,
utgiven av Informationsförlaget. Foto Trons/Scanpix.